Marijke van Zelst

‘Ik help jou om te leven vanuit je ware essentie, zodat je je leven volledig kunt inrichten op een manier zoals je dat zelf wil, volgens je eigen wensen, wat werkt voor jou en dicht bij je eigen unieke ik ligt.’

Persoonlijke groei – coaching – yoga – bewustwording – transformatie – spiritualiteit

Losbreken. Vanuit vertrouwen te durven kiezen voor je eigen pad. De vrijheid hebben om je leven in te richten volgens jouw voorwaarden. Daar help ik jou mee.

Persoonlijke groei – coaching – yoga – bewustwording – transformatie – spiritualiteit

Welkom!

Ik ben Marijke van Zelst.

Ik coach vrouwen zoals jij die vastlopen in het bedrijfsleven. Ik help jou om vanuit vertrouwen te durven kiezen voor je eigen pad en de vrijheid te hebben om je leven in te richten volgens jouw voorwaarden.

De afgelopen jaren heb ik zelf deze transformatie doorgemaakt. Een aantal jaar geleden had ik nooit gedacht dat het mogelijk was om mijn eigen onderneming te hebben. Het bleef vooral bij dromen, het vertrouwen dat het echt ging lukken had ik niet. Maar inmiddels weet ik zo zeker dat ik op het juiste pad zit. En dat gun ik jou ook!

Aanbod

Banner Marijke-3

Break Free traject

Het 1-op-1 coachtraject van 6 maanden dat jou helpt te durven kiezen voor je eigen pad en de vrijheid te hebben om je leven in te richten volgens jouw voorwaarden.

Als ik in Nederland ben, geef ik ook yoga lessen en energetische behandelingen. Wil je op de hoogte gehouden worden over de mogelijkheden? Neem dan contact op.

Momenteel niet beschikbaar.

Energy healing

Ik werk volgens de BUR Methode ©, waarbij we in kaart brengen wat het echte probleem is en welke mentale en emotionele blokkades er zijn. De BUR Methode gaat er van uit dat je bepaalde gevoelslagen volledig kunt loslaten en transformeren, zodat je emotioneel vrij kunt zijn.

Yoga

Yoga is meer dan een aantal oefeningen op een yogamat. Het is een levensfilosofie. De yogahoudingen beoefenen, is maar 1 van de 8 stappen van het traditionele yogapad.

Wat zeggen anderen

Ben jij er klaar voor?