Marijke van Zelst

Boost je zelfvertrouwen

Vol zelfvertrouwen kiezen voor een leven als digital nomad

Dat kan!

Boost je zelfvertrouwen is het online 1-op-1 coaching programma dat jou helpt om vol vertrouwen te kiezen voor een remote lifestyle.

Herken jij dit?

Je droomt ervan om als digital nomad over de wereld heen te reizen en ondertussen je geld te verdienen. Je ziet anderen dat doen en vind dat zo onwijs gaaf

Je weet al precies hoe jij als digital nomad of remote ondernemer waarde kan leveren voor anderen en maakt al mooie stappen, maar toch voel je je er onzeker en angstig over.

Je houdt jezelf klein, waardoor je je grootse dromen niet durft te volgen.

Je maakt je druk om wat anderen vinden van jouw plannen en baseert daar je keuzes op.

Je weet heel goed dat het je niet gaat lukken deze droom waar te maken, als je niet snel veel meer vertrouwen in jezelf krijgt.

Stel je eens voor...

Je kunt vol zelfvertrouwen eindelijk je eigen keuzes maken en er echt voor gaan. Voor jouw droom om als digital nomad vanaf de mooiste plekken ter wereld je laptop open te klappen en aan het werk te gaan.

Je hebt het lef om wat je nu hebt opgebouwd (bijvoorbeeld je baan) in Nederland achter je te laten en ziet het onbekende met vertrouwen tegemoet.

Je creëert ruimte voor jezelf zodat je jezelf helemaal kan onderdompelen in de plaatselijke cultuur en gebruiken, doordat je langer op de plek kan blijven dan je alleen in een vakantie had gedaan. Als je niet aan het werk bent ga je op avontuur en ontdek je al het moois wat deze bestemming te bieden heeft.

Je moet jezelf af en toe even knijpen, want je leeft echt je droomleven en voelt je zo vrij als een vogel.

Zou dat niet geweldig zijn?

Maak werk van je zelfvertrouwen en kies voor het boost je zelfvertrouwen traject!

de resultaten van boost je zelfvertrouwen

1. Zelfvertrouwen

Je kunt vol zelfvertrouwen kiezen voor een leven als digital nomad.

2. tools

Je hebt een krachtige mindset, vaardigheden en tools om belemmerende gedachtes en overtuigingen zelf te doorbreken.

Dit is het traject dat...

ik een aantal jaar geleden nodig zou hebben gehad. Ik had mijn goede baan als HR adviseur bij een van de grootste bedrijven van Nederland en perfecte leven in Nederland vaarwel gezegd. Ik was niet gelukkig en had 1 droom, ik wilde meer van de wereld zien

Tijdens de reizen die ik maakte, ontmoette ik veel mensen die online en op afstand werkte

Daar kon ik alleen maar van dromen. Ik vond het geweldig dat zij online hun geld konden verdienen terwijl ze ondertussen de wereld konden ontdekken. 

Ik was al mijn spaargeld alleen maar aan het uitgeven. En ik werkte wel, maar deed geen werk waar ik voldoening uit kreeg. De horeca baantjes in Australië had ik na een tijdje wel gezien. Ik was nog steeds die ambitieuze meid, maar inmiddels wel met een brandend verlangen naar vrijheid

Ik droomde van een leven als digital nomad, zodat ik plaatsonafhankelijk kon wonen en werken. Werk kon doen waar ik voldoening van kreeg en al mijn talenten in kwijt kon. 

Ik dacht alleen dat dat nooit voor mij was weggelegd. Heel tof dat anderen dat doen, maar mij zou dat echt nooit lukken

Ik had geen vertrouwen in mijzelf en dat was precies hetgene wat mij weerhield om echt voor deze levensstijl te kiezen. 

Door heel bewust aan de slag te gaan met mijn zelfvertrouwen en onzekerheden los te laten, kon ik steeds meer geloven dat dit ook voor mij was weggelegd. Alle opleidingen (NLP, coaching), retreats (Boeddhisme, Sjamanisme & Yoga) en 1-op-1 coach sessies die ik gehad heb, hebben mij geholpen om uiteindelijk echt te durven kiezen voor een leven als remote ondernemer

Ik weet dus als geen ander waar je doorheen gaat

Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd over zelfvertrouwen is gebundeld in dit traject. Met mijn rugzak vol met coaching tools, begeleid ik jou graag tijdens dit traject. Let’s boost your confidence!

Het traject ziet er als volgt uit

Coaching calls

coaching calls

Om de week spreken we elkaar in Zoom. In de sessies gaan we samen aan de slag met je niet helpende gevoelens, overtuigingen en patronen. Totaal hebben we 5 sessies van een uur.

Oefeningen

Oefeningen

Om de twee weken ontvang je een oefening om zelf aan de slag te gaan met je zelfvertrouwen.

Wat gaan we doen?

1. de basis

We beginnen bij de basis, om vast te stellen waar je nu staat en waar je naartoe wil. We onderzoeken samen waar nu echt de kern van het probleem ligt.

2. Aan de slag

We gaan aan de slag met alle belemmeringen die in de weg staan om je vol zelfvertrouwen te voelen. We gaan aan de slag met onderliggende gevoelens, niet helpende overtuigingen en verstikkende patronen. We duiken in je onderbewuste, waar al je antwoorden liggen.

3. empowerment

We werken aan een ijzersterke mindset waarmee jij al je onzekerheden aan kan. Het leven gaat je, ook na het afronden van het traject nog uitdagingen geven. Met jouw ijzersterke mindset en de geleerde tools, kun jij nu ook zelf niet helpende gedachtes en patronen doorbreken.

Boost je zelfvertrouwen!

Wat je krijgt:

Jouw prijs: € 667,-

Prijs is incl. BTW. 

Ben jij er klaar voor?

Om echt vol zelfvertrouwen voor je remote droomleven te kiezen. 

Je krijgt de support die je nodig hebt om deze transformatie door te maken in het  1-op-1 coachtraject Boost je zelfvertrouwen.

 

FAQ

Hoe lang duurt het traject?

Het traject duurt ongeveer 10 weken. We hebben om de week een sessie, en de andere week ontvang je een oefening om zelf met je zelfvertrouwen aan de slag te gaan.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt vooraf. Je ontvangt een factuur en dan kun je het bedrag overmaken.  Werkgevers willen nog wel eens coaching (gedeeltelijk) vergoeden uit het opleidingsbudget, je kunt dit met je werkgever overleggen.

Is dit traject ook iets voor mij als ik niet remote wil wonen & werken?

Ja, zeker. Als jij je herkent in het geschetste probleem en super gemotiveerd bent om aan de slag te gaan met je zelfvertrouwen, dan is het traject zeker iets voor jou!

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden online plaats. Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een link, waarmee je in de online omgeving komt. Jij zit dus lekker op een veilige en vertrouwde omgeving en het scheelt je ook nog eens reistijd en -kosten.

Ik heb nog nooit coaching gehad, is dit spannend?

Het kan best een beetje spannend zijn, omdat je bewust wordt van jezelf, jouw patronen en jouw overtuigingen. Dat is soms confronterend als het niet voor je werkt, maar ook heel prettig als je weet dat het wel voor je werkt. In het proces gaat het eigenlijk net als het beklimmen van een berg. Het ene moment stijg je omhoog, daarna moet je weer een stukje dalen. Maar uiteindelijk haal je de top en is het uitzicht adembenemend. En je hoeft het dus niet alleen te doen, ik zorg voor een fijne en veilige sfeer waarin jij mag groeien.

Wat anderen zeggen

WhatsApp Image 2022-08-22 at 3.34.39 PM
Confronterend maar super fijn zijn de sessies met Marijke gegaan. Doordat Marijke de juiste vragen stelt ben ik steeds dieper mijn eigen geest in kunnen gaan. Door bepaalde patronen te erkennendoorvoelen en doorbreken heb ik enorme stappen gezet binnen een korte periode. Doordat ik op zo’n fantastisch niveau met Marijke heb kunnen filosoferen over wat ik nu echt wil en wat mij blij en gelukkig maakt, ben ik dat nu ook echt. En dat Marijke dan tegenover je zit en je 1000% steunt, in de huidige wereld waarbij zoveel veroordeeld word want niet binnen de maatstaven is, is het kersje op de taart.  Dankjewel Marijke…  Voor je geduld, voor je support en gewoon voor jou ❤️
 
Kim

Waar wacht je nog op?

Voel jij dat jouw onzekerheid het enige is wat je nog tegenhoudt in je remote droom?

Maak dan gebruik van dit aanbod, schrijf je snel in en:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Jij mag al jouw vragen stellen, we kijken of dit hét traject voor jou is en we kijken of er een klik is. Wel zo belangrijk natuurlijk!