Marijke van Zelst

Wat wil jij nou echt?

Droomleven visualisatie

Je weet dat wat je nu doet niet is wat je wilt en je niet gelukkig maakt. 

Maar wat dan wel? Één van de zoveel online testjes hebben je ook nog steeds niet geholpen. Je hebt er al uren over nagedacht, maar je weet het gewoon niet. 

Deze gratis visualisatie helpt je om in 15 minuten te ontdekken wat je graag wilt, zodat jij in contact kan komen met je droomleven. Jouw inzichten en resultaten kun je direct noteren in bijbehorend werkboek. Zo vergroot je de kans op succes.

Waar wacht je nog op?

Vul hieronder jouw gegevens in en ontvang mijn gratis droomleven visualisatie.

Hi, ik ben marijke

Ik help vrouwen die vastlopen in het bedrijfsleven naar hun droomleven. Leven en werken volgens jouw voorwaarden en écht doen wat bij je past.

Zo ging het bij mij ook. Als je mij een aantal jaar geleden zou hebben gezegd dat ik mijn eigen onderneming zou hebben, had ik je nooit geloofd. Het was altijd wel een droom, maar geloven dat ik dat zou kunnen deed ik niet. Nu voel ik dat ik zo ontzettend op het juiste pad zit. En dat is precies wat ik ook wens voor jou.

Voor mij betekent leven en werken op je eigen voorwaarden de vrijheid hebben om te bepalen waar en wanneer je werkt. Momenteel verblijf ik in Vietnam (na 7 maanden overwinteren in Portugal), om vanuit hier te werken en uiteraard ook van het leven te genieten. Het leven is te kort om jezelf over de kop te werken tot je pensioen, om dan past te genieten. Leef nu!

Wat anderen zeggen

WhatsApp Image 2022-08-22 at 3.34.39 PM
Confronterend maar super fijn zijn de sessies met Marijke gegaan. Doordat Marijke de juiste vragen stelt ben ik steeds dieper mijn eigen geest in kunnen gaan. Door bepaalde patronen te erkennendoorvoelen en doorbreken heb ik enorme stappen gezet binnen een korte periode. Doordat ik op zo’n fantastisch niveau met Marijke heb kunnen filosoferen over wat ik nu echt wil en wat mij blij en gelukkig maakt, ben ik dat nu ook echt. En dat Marijke dan tegenover je zit en je 1000% steunt, in de huidige wereld waarbij zoveel veroordeeld word want niet binnen de maatstaven is, is het kersje op de taart.  Dankjewel Marijke…  Voor je geduld, voor je support en gewoon voor jou ❤️
 
Kim