Marijke van Zelst

Break free traject

Losbreken

Het kan met: Break Free!

Het 1-op-1 coachtraject dat jou helpt te durven kiezen voor je eigen pad en de vrijheid te hebben om je leven in te richten volgens jouw voorwaarden.

Herken jij dit?

Je lijkt op het oog alles voor elkaar te hebben. Je hebt gestudeerd, bent al een aantal jaar aan het werk in het bedrijfsleven, hebt al verschillende stappen gemaakt, je hebt een huis, auto en een druk sociaal leven. Maar voel je je wel gelukkig?

Je hebt het gevoel altijd aan te moeten staan voor je werk. Je werkt voor het weekend, maar ook in je vrije tijd laat het werk je niet los. Genieten van je vrije tijd zit er eigenlijk niet in, want je bent in je hoofd alleen maar druk met maandag, weer een nieuwe week. Past dat bedrijfsleven eigenlijk nog wel bij je?

Je voelt je onzeker, minderwaardig en hebt weinig vertrouwen in jezelf. Je ervaart zoveel stress van je werk en de sociale druk, dat je bang bent eraan onderdoor te gaan.

Je weet dat dit je niet gelukkig maakt, maar je wordt tegengehouden door de angst om het veilige en comfortabele op te geven.

En wat dan wel? Één van de zoveel online testjes hebben je ook nog steeds niet geholpen. Misschien heb je al eens een loopbaancoach gehad, maar heeft het traject je echte probleem nog niet opgelost. Je bent het nu inmiddels wel zat en zit met je handen in het haar, omdat je het echt even niet meer weet.

Stel je eens voor...

Je kan je leven helemaal inrichten volgens jouw voorwaarden. Je hebt vrijheid en autonomie om zelf te beslissen. Je weet wat je wilt en komt steeds dichter in de buurt van jouw roeping. Je kan leven vanuit je gevoel, vanuit een intrinsieke motivatie, omdat je weet wat jouw pad is.

En dat pad is misschien wel net wat anders dan die van een ander.

Maar dat maakt niet uit, want jij hebt vertrouwen in jezelf, bent krachtig, staat stevig in je schoenen en durft echt voor je eigen pad te kiezen. Het voelt steeds realistischer om jouw droomleven echt te gaan leven. En bovenal voel je je gelukkig, bij jezelf en met jezelf. En vanuit daar maak jij keuzes die bijdragen aan jouw droomleven.

Zou dat niet fijn zijn?

Dat is precies waar ik mensen mee help met mijn 1-op-1 coachtraject Break Free!

de resultaten van het break free traject

1. Weet wat je wilt

Je weet wat je belangrijk vindt, wie je wil zijn en wat succes is voor jou. Jouw pad wordt steeds helderder, doordat je naar je sparkles durft te luisteren.

2. killing those barriers

Alle belemmeringen die in de weg staan om echt te gaan doen wat je wilt, gaan we samen killen. Zo kom je stevig in je schoenen staan, heb je vertrouwen in jezelf en wordt jouw droomleven steeds realistischer.

3. doen wat je wilt

Je zet de juiste stappen richting je doel en maakt keuzes met het doel voor ogen. Je hebt tools om goed voor jezelf te zorgen, zodat je echt kan doen wat je wil.

Dit is het traject dat...

ik een aantal jaar geleden nodig zou hebben gehad, maar dat toen nog niet bestond. Ik had een goede baan als HR adviseur bij een van de grootste bedrijven van Nederland. Maar ik was niet gelukkig. Elke dag opnieuw zat ik uren in het OV van en naar mijn werk. Ik voelde de druk van het werk maar ook voor het hebben van een leuk sociaal leven, sporten en al het andere wat ‘moest’ in mijn ogen. Ik was moe en had last van spanningshoofdpijn.

Ondertussen voldeed ik wel aan het perfecte plaatje. Ik voelde me overal verantwoordelijk voor. Ik merkte dat ik vaak dacht: is dit het nou? Doe ik dit nog zo’n 40 jaar tot mijn pensioen? Is er een manier om te ontsnappen aan deze ratrace?

Als ik niet had besloten om voor een langere tijd op reis te gaan, was ik waarschijnlijk in een burn-out beland. Na alle stappen die ik in mijn professionele ontwikkeling had gemaakt, zonder dat het me dus echt gelukkiger had gemaakt, voelde ik dat het tijd was voor mijn eigen persoonlijke ontwikkeling. Mijn reis was voor mij het begin van bewustwording op mijn patronen, onzekerheden, gedrag en overtuigingen.

Ook realiseerde ik me dat het leven veel te kort is om je het schompers te werken tot je pensioen, om dan pas echt te gaan doen waar je zo van droomt. Dat moet toch ook al eerder kunnen?

Mijn proces van weten wat ik wil, alle belemmeringen over boord gooien en echt gaan doen wat je wil heeft een aantal jaar geduurd. Ik heb coaching gehad en verschillende opleidingen gedaan op het gebied van mijn persoonlijke ontwikkeling (NLP practitioner, Medicine Wheel – Sjamanisme). Toen ik merkte wat voor veranderingen dit bracht, ben ik nog meer opleidingen gaan volgen waardoor ik ook anderen kan begeleiden bij hun proces (Coachen met impact, BUR Transformational coaching). Alles wat ik de afgelopen jaren geleerd heb, is gebundeld in dit traject.

Ik weet dat deze transformatie sneller kan, als je maar in contact kan komen met wat je echt wilt. En daar heb je soms even wat hulp bij nodig. Ik weet als geen ander waar je doorheen gaat en begeleid je graag op deze persoonlijke reis.

Wat anderen zeggen

WhatsApp Image 2022-08-22 at 3.34.39 PM
Confronterend maar super fijn zijn de sessies met Marijke gegaan. Doordat Marijke de juiste vragen stelt ben ik steeds dieper mijn eigen geest in kunnen gaan. Door bepaalde patronen te erkennendoorvoelen en doorbreken heb ik enorme stappen gezet binnen een korte periode. Doordat ik op zo’n fantastisch niveau met Marijke heb kunnen filosoferen over wat ik nu echt wil en wat mij blij en gelukkig maakt, ben ik dat nu ook echt. En dat Marijke dan tegenover je zit en je 1000% steunt, in de huidige wereld waarbij zoveel veroordeeld word want niet binnen de maatstaven is, is het kersje op de taart.  Dankjewel Marijke…  Voor je geduld, voor je support en gewoon voor jou ❤️
 
Kim

Het resultaat

Dit is wat jij ervaart na het einde van het traject

Je krijgt de support die je nodig hebt om deze transformatie door te maken in het intensieve 1-op-1 coachtraject Break Free.

Het traject ziet er als volgt uit

Coaching calls

coaching calls

Om de week (ongeveer) spreken we elkaar in Zoom. In de sessies gaan we samen aan de slag met jouw doelen, belemmeringen en het realiseren van je doelen. Totaal hebben we ongeveer 12 sessies van een uur.

Opdrachten & media

Opdrachten & media

Ik geef je verschillende opdrachten (werkboeken) die je voor jezelf kan maken en die je helpen in je transformatie. Daarnaast krijg je ook video en audio die je helpen in je eigen kracht te staan en voor jezelf te kiezen, zoals yogalessen en meditaties.

Bereikbaarheid & review

bereikbaarheid & review

Tussen de sessies door ben ik bereikbaar via whatsapp voor al je vragen en kijk ik met liefde naar de opdrachten die je voor jezelf gemaakt hebt.

Wat gaan we doen?

1. de basis

We beginnen bij de basis, om vast te stellen waar je nu staat en waar je naartoe wil. We maken jouw doel kristalhelder, zodat we weten waar we precies naartoe werken.

2. Resources voor succes

Daarna gaan we kijken naar wat er eigenlijk allemaal al in je zit om dit doel met succes te behalen. We kijken naar jouw identiteit. Wie ben jij, zonder al je rollen. Wat kun je nu al inzetten voor succes, om je goed te voelen en in balans te zijn? En wie wil je zijn of moet je zijn om je doel te behalen?

3. Barriers

We brengen in kaart wat er allemaal nog in de weg staat om jouw doelen te behalen. Wat weerhoudt je nu nog van het leven van je dromen? Met deze belemmerende patronen, overtuigingen en emoties gaan we samen aan de slag, om ze te transformeren naar patronen, overtuigingen en emoties die wèl helpen voor je. We laten los wat niet meer werkt, zodat er ruimte komt voor iets nieuws en beters.

4. Weten wat je wilt

Nu je weet wat er al in je zit voor succes en je belemmeringen over boord hebt gezet, gaan we echt onderzoeken wat jij belangrijk vindt en wie je wilt zijn. Doordat jij dit steeds helderder krijgt en je steeds meer je sparkles durft te volgen, kom je steeds meer richting jouw pad. We maken dit visueel, zodat je dit elke dag kan zien.

5. Doen wat je wilt

We werken aan het realistisch maken van je droom. Na deze stap kun jij echt voelen dat het realistisch is. Daarnaast zetten we de eerste stappen op weg naar je droom. Nu je weet wat je wilt en waar je naartoe werkt, wordt elke keuze die je maakt een stuk makkelijker.

6. Selfcare

Om te zorgen dat jij dagelijks de juiste dingen doet die bijdragen aan je droom, gaan we kijken naar een selfcare routine die past bij jou. Jouw persoonlijke selfcare routine helpt je om in je kracht te staan, voor jezelf te kiezen en om minder stress te ervaren.

Begin nu met Break Free!

Wat je krijgt:

Jouw prijs: € 1.997

Prijs is incl. BTW. Je kunt ook betalen in 6 termijnen van € 359 incl. BTW.

Ben jij er klaar voor?

Ben jij klaar om echt voor jezelf te gaan kiezen? Weet dat jij het waard bent om deze investering voor jezelf te doen.

Zou je ook het liefst de loterij willen winnen? Want dan zou het mogelijk zijn om te leven volgens jouw voorwaarden.

Deze investering is veel beter dan het kopen van een lot in de loterij. Want hiermee maak jij kans op het leven van je dromen heel veel groter.

Als bonus ontvang je ook nog 5 gratis empowerment sessies van een half uur, na het afronden van je traject. Ik laat je niet alleen! ♡

Kiezen voor je eigen pad is een proces en je krijgt nog wel eens wat uitdagingen of triggers voor je kiezen die je in de war brengen. In een empowerment sessie brengen we jou weer in de juiste mindset en stemming om door te gaan. You got this, babe!

Deze sessies mag je zelf inplannen, precies wanneer jij het nodig hebt, in de periode van 6 maanden na het afronden.

FAQ

Hoe lang duurt het programma?

Het programma duurt ongeveer 6 maanden. We hebben om de week een sessie, en soms iets regelmatiger als dat nodig is. Dat is afhankelijk van de opdrachten die je mee krijgt en de behoefte aan aandacht die een bepaald onderwerp verdient.

Hoe werkt het met betalen?

Je betaalt vooraf. Je ontvangt een factuur en dan kun je het bedrag overmaken. Het is ook mogelijk om in termijnen te betalen. Je betaalt dan 229 euro excl. BTW per maand. Werkgevers willen nog wel eens coaching (gedeeltelijk) vergoeden uit het opleidingsbudget, je kunt dit met je werkgever overleggen.

Is dit traject ook iets voor mij als ik niet in het bedrijfsleven werkzaam ben?

Ja, zeker. Als jij je herkent in het geschetste probleem en super gemotiveerd bent om hier mee aan de slag te gaan, dan is het traject zeker iets voor jou!

Waar vinden de sessies plaats?

De sessies vinden online plaats. Je ontvangt voorafgaand aan de sessie een link, waarmee je in de online omgeving komt. Jij zit dus lekker op een veilige en vertrouwde omgeving en het scheelt je ook nog eens reistijd en -kosten.

Ik heb nog nooit coaching gehad, is dit spannend?

Het kan best een beetje spannend zijn, omdat je bewust wordt van jezelf, jouw patronen en jouw overtuigingen. Dat is soms confronterend als het niet voor je werkt, maar ook heel prettig als je weet dat het wel voor je werkt. In het proces gaat het eigenlijk net als het beklimmen van een berg. Het ene moment stijg je omhoog, daarna moet je weer een stukje dalen. Maar uiteindelijk haal je de top en is het uitzicht adembenemend. En je hoeft het dus niet alleen te doen, ik zorg voor een fijne en veilige sfeer waarin jij mag groeien.

Is dit het juiste moment?

Voel jij dat het nu het juiste moment is om voor jezelf te kiezen?

Maak dan gebruik van dit aanbod, schrijf je snel in en:

Hieronder kun je geheel vrijblijvend een kennismakingsgesprek inplannen. Jij mag al jouw vragen stellen, we kijken of dit hét traject voor jou is en we kijken of er een klik is. Wel zo belangrijk natuurlijk!