Marijke van Zelst

transformatie traject

Connect to your true self

Met deze transformerende behandelingen gaan we echt de diepte in. Ik werk volgens de BUR Methode ©, waarbij we in kaart brengen wat het echte probleem is en welke mentale en emotionele blokkades er zijn. Deze blokkades vormen zich als laagjes om jouw heen. Je kunt door al deze lagen niet meer zien wie jij in essentie bent. De BUR Methode gaat er van uit dat je bepaalde gevoelslagen volledig kunt loslaten en transformeren, zodat je weer voluit kunt gaan leven.

Hoe gaan we te werk?

We beginnen met het in kaart brengen van het probleem, volgens de BUR methode. We zoeken naar de emotionele lagen die jou weerhouden van het zijn wie je in essentie bent. Het zijn namelijk de gevoelslagen die je gedrag en denken beïnvloeden. Het is daarom goed om écht naar de kern van het probleem te gaan. Daarnaast brengen we in kaart welke belemmerende overtuigingen je hebt, welke strategieën en patronen je hebt ontwikkeld en wat dit probleem je heeft opgeleverd. Dit (intake)gesprek duurt ongeveer 1,5 uur.

De laagjes om jou heen gaan we één voor één afpellen, als jij daar klaar voor bent en bereid toe bent. Wat brengt het je nu nog en wie ben jij zonder deze laagjes? In de loslaat sessies gaan we terug naar de gevoelslagen. We denken altijd dat we onze negatieve gevoelens kunnen bestrijden voor er van weg te lopen of ze te verdoven. We doen moeite om het niet te voelen, maar in werkelijkheid gaat het gevoel ons dan juist achtervolgen. Ik bied je een veilige omgeving om de gevoelens opnieuw te ervaren en er doorheen te ademen. Uiteindelijk zul je merken dat een sessie je veel verlichting geeft, je verlost bent van je oude pijnen en dat er ruimte ontstaat voor nieuw gedrag en nieuwe overtuigingen. Ik maak gebruik van technieken vanuit het Sjamanisme (Illumination/Extraction/Soul retrieval), ademwerk, hypnose en helende trance.

Breathe in
Breathe out

Losse sessies

  • Gratis telefonisch / online kennismakingsgesprek
  • Op locatie in Barneveld
 
 

Intake van 2 uur 135 euro incl. btw

Transformatie sessie van 2,5 uur 200 euro incl. btw

3 maanden traject

  • Gratis telefonisch / online kennismakingsgesprek
  • 1 intakegesprek van 1,5 uur
  • 3 transformatie sessies van 2,5 uur
  • Op locatie in Barneveld

700 euro incl. btw